THRIVE Institute

De natuur als bron voor leiderschap

THRIVE heeft een tour georganiseerd door Nederland met de Zuid-Afrikaanse wildernis gids Alan McSmith

Uitdaging

Mensen inspireren en laten nadenken

De uitdaging van de Alan McSmith Tour was om mensen te inspireren en te activeren in het nadenken over ecologie. Het gesprek aangaan over hoe we ons verhouden tot onze omgeving is hierin cruciaal.

Oplossing

Verschillende bijeenkomsten in Nederland

We hebben bijeenkomsten in Nederland waarin Alan McSmith de hoofdpersoon was. Van live-bijeenkomsten op bijzondere binnen- en buitenlocaties en een speciale On Purpose aflevering in de duinen bij Zandvoort tot een interview in in Pakhuis de Zwijger. In al deze bijeenkomsten nam Alan zijn kijkers mee op reis in natuurlijk leiderschap.

Impact

Bezoekers en kijkers

We hebben veel bezoekers mogen ontvangen bij de evenementen waar Alan McSmith live aanwezig was. Ook de On Purpose uitzending met Circl en het interview in Pakhuis trekken online veel bekijks. De ambitie om toehoorders te inspireren in natuurlijk leiderschap door het verhaal van Alan is met de bijzondere reacties ruimschoots gerealiseerd.

Vervolg

Vierde editie 

De Alan McSmith Tour was de derde Tour die THRIVE heeft georganiseerd na de Trebeck Takes Over Holland-Tour (2020) en de Fullerton Takes Over-Tour (2021). In 2024 staat een nieuwe serie met een internationale betekenisvolle spreker op de agenda.

Meer weten?

Wij zijn erg benieuwd. Kom in contact om de mogelijkheden te verkennen!