THRIVE Institute

Een maximale leerervaring voor studenten en professionals

In de Purpose Schools worden talenten geprikkeld om na te denken over de transitie naar een nieuw en duurzaam (economisch) systeem. Centraal staat de vraag: “Welke acties kan ik ondernemen om het verschil te maken?”

Uitdaging

Concrete acties koppelen aan een impactambitie

Vaak weten changemakers-to-be wel wat zij willen, maar is starten een obstakel. Welke acties zijn nou nodig om impact te maken? Wie kan je helpen en wie beter niet? Hoe ga je om met verschillende belangen en systemen? Welke rol speelt complexiteit? Veel vragen en veel onduidelijkheid, met als resultaat dat impact-ambities niet van de grond komen en het potentieel onbenut blijft. Eeuwig zonde, terwijl: de eerste klap is een daalder waard. 

Oplossing

Purpose School

We brengen gedreven studenten en (young) corporate professionals samen. We laten hen leren over changemakerschap. We praten nover de grotere beweging met experts en spitsen toe op actie. Elke deelnemer loopt weg met een eigen theory of change. Dit is een stappenplan voor het maken van ultieme impact vanuit de eigen positie: inzichtelijk en rendabel.

Impact

Changemakers die weten hoe

In de Purpose School wordt de rugzak van deelnemers gevuld met de kennis en tools om een eigen impact-actieplan op te stellen. Deze is gericht op de positieve verandering die changemakers willen doorvoeren in hun rol. Een impactreünist heeft op deze manier zijn eigen duurzaamheid consultancy vormgegeven.

"De thema’s en zaken die we tijdens de workshops en talks van de Purpose Summer School hebben geleerd kan ik aan mijn collega’s meegegeven en daarnaast ook aan klanten. Hier zie ik dus een rol voor mezelf weggelegd. Ik moet ook wel zeggen dat ik tijdens de Purpose Summer School echt als mens aan ben gegaan en dat ik heb nagedacht over hoe ik als persoon zelf een kleine verandering kan starten en daarmee nog meer mensen kan bereiken."

Vervolg

Een terugkerend programma in de winter en zomer 

Samen met ABN AMRO en Circl geloven wij in de kracht van het samenbrengen van verschillende talenten, perspectieven en achtergronden om de transitie te versnellen. Op deze manier werken we synergetisch naar de toekomst toe. Deze gezamenlijke ambitie maakt de Purpose School een vast onderdeel in de jaaragenda.

Meer weten?

Wij zijn erg benieuwd. Kom in contact om de mogelijkheden te verkennen!