THRIVE Institute

De THRIVERS

Een gekke en bijdehante club die je nooit bij elkaar zou bedenken, maar die werkt. Gedreven door de ambitie om anderen te helpen naar maximale impact. 

Kees Klomp

Partner

Als je denkt aan Kees, dan denk je aan betekeniseconomie. Spreek je hem, dan loop je altijd geïnspireerd weg. Zijn rol als echte changemaker vult hij aan met de zorg voor een leger aan honden en puppies. En zo hemels als laatstgenoemde klinkt, zo is het.


Bereik mij via:

klomp@thriveinstitute.nl

Juliëtte Boughouf

Partner

Van valorisatie, impact ondernemerschap en onderzoek. Sterke punten zijn het snel kunnen leren in combinatie met een extreem staaltje leergierigheid. Geniet van het feit dat ze bij kennismaking vaak wordt ingeschat als stagiaire.

 

Bereik mij via:

boughouf@thriveinstitute.nl

Han van Nieuwaal

Partner

Van ondernemerschap, onderzoek en talent initiatieven. Met als talenten programmaontwikkeling en conceptuele analyse. Je herkent Han bij borrels aan de fles Cola in zijn linkerhand en een zak Croky chips in zijn rechter.

 

Bereik mij via:

vannieuwaal@thriveinstitute.nl

Daphne Truijens

Oprichter THRIVE PhD Academy

Van advisering, programma ontwikkeling en valorisatie. Oprichter van de THRIVE PhD Academy. Kan van niets iets maken en zet haar creatieve en analytische talent in voor impact. Ga je in gesprek met Daphne, dan leer je altijd iets nieuws. Of over een nieuwe app, waarvoor ze écht geen commissie krijgt…


Bereik mij via:

truijens@thriveinstitute.nl

Iris Karssen

Head of numbers & projectmanager

Meester in finance, maar stiekem ook een heel sociaal hart. Hardste werker die je ooit tegenkomt. Fun fact: Iris haar handen staan altijd omhoog. In de actiemodus. Of de ‘waag het niet’-modus… Daar zijn we nog niet helemaal over uit.Bereik mij via:

karssen@thriveinstitute.nl

Myra Keunen

Head of people & projectmanager

Onze Head of people / professionale fixer combineert creativiteit met actie. Écht. Aan Myra ontkom je niet. Als ze iets in haar hoofd heeft. Dan gebeurt het. Hoe dan ook. Ook knap: Myra is zó sociaal en expressief, dat zij soms een zin kan zeggen met alleen haar gezicht. Bereik mij via:

keunen@thriveinstitute.nl

Isabelle Hommes

Programmamanager Onderzoek & Onderwijs

Kan kennis omzetten in actie en doet dat in zowel het wetenschappelijk domein als vanuit onderzoek. Heeft het hart op de goede plek en hoort zelfs de dingen die je niet zegt. We weten dat de dag voorbij is als Isabelle de theedoek over haar schouder heeft geslagen om de laatste afwas te doen.


Bereik mij via:

hommes@thriveinstitute.nl

Diederick van der Linden

Programmamanager Innovatie & Impact

Let’s change the world of business! En dat, doen we samen. Verder ben ik groot voorstander van lokaal winkelen, probeer ik altijd nieuwe veganistische gerechten te koken en sport ik graag. 

 

 

Bereik mij via:

vanderlinden@thriveinstitute.nl

Lois van Veen

Stagiaire Innovatie & Impact

Ik loop stage bij THRIVE en ondersteun program management en innovatie. THRIVE trok mijn aandacht omdat het verder kijkt dan alleen het winstoogmerk en rekening houdt met het welzijn van mens, dier en milieu. Ik hoop met mijn ideeën de wereld stapje voor stapje in de goede richting te bewegen.

Bereik mij via:

vanveen@thriveinstitute.nl

Brasil Wouters

Een bijzonder plekje voor onze lieve collega Brasil. Grondlegger van de Purpose Colleges en andere onderwijsprogramma’s. Met de grootste glimlach, waanzinnige power & energie en een échte THRIVER tot het einde. We missen je.