THRIVE Institute

Inspireren om transformatie te stimuleren

Workshops en keynotes over state-of-the-art impact practices of kennis, met een benadering die gebaseerd is op actie en inspiratie

Loved by

Workshops & Talks

Met onze uitgebreide expertise op het gebied van valorisatie, ecosysteemmapping, ondernemerschap, complexiteit en op bewijs gebaseerd beleid, bieden wij workshops en keynotes gericht op actie. Onze aanpak is ontworpen om individuen te inspireren om de volgende stap te zetten om impact te maken, zowel binnen de academische wereld als het bedrijfsleven. Tijdens deze sessies betrekken we actief experts uit relevante vakgebieden om deelnemers verder te inspireren en motiveren in hun reis naar het creëren van impact. Onze workshops en keynotes bieden een concrete en praktische benadering, waardoor deelnemers substantiële stappen kunnen zetten om hun impactdoelen te bereiken.

Resultaten & Impact

Actie gericht

Deelnemers actie te laten ondernemen tijdens de workshops & talks

 

Motiverend

Deelnemers motiveren in hun reis om impact te maken in hun persoonlijke of professionele leven

 

Leerervaring

Een leerervaring met experts op relevante thema’s zoals op evidence based policy en de Theory of Change

Substantiële stappen

Na afloop hebben de deelnemers stappen gezet naar het behalen van hun persoonlijke doelen 

 

"De thema’s en zaken die we tijdens de workshops en talks van de Purpose Summer School hebben geleerd kan ik aan mijn collega’s meegegeven en daarnaast ook aan klanten. Hier zie ik dus een rol voor mezelf weggelegd. Ik moet ook wel zeggen dat ik tijdens de Purpose Summer School echt als mens aan ben gegaan en dat ik heb nagedacht over hoe ik als persoon zelf een kleine verandering kan starten en daarmee nog meer mensen kan bereiken."

Meer weten?

Wij zijn erg benieuwd. Kom in contact om de mogelijkheden te verkennen!