THRIVE Institute

Het organiseren van academische impactevenementen

Het succesvol uitvoeren van evenementen op strategisch, verfijnings- en implementatieniveau

Loved byImpact event & programma
management

In de academische wereld neemt de populariteit van evenementen, initiatieven en vaardigheden toe, wat leidt tot een groter aantal georganiseerde activiteiten. Het ontwikkelen en organiseren van dergelijke projecten omvat verschillende aspecten. Met onze expertise in kennis en ruime ervaring in event- en programmamanagement bieden wij onze diensten aan als professionele partner. Wij kunnen het gehele project of specifieke taken binnen het project faciliteren en bieden flexibele ondersteuning in alle projectfasen. Zodra we betrokken zijn, is ons doel om de impact van het project te maximaliseren door gebruik te maken van onze expertise en uitgebreide netwerk, die we beschikbaar stellen ten behoeve van het project.

Resultaten & Impact

Gebaseerd op maatschappelijke impact

Door ons in te huren wordt uw project of delen van uw project gebaseerd op het creëren van maatschappelijke impact

Expertise

Expertise op het gebied van projectmanagement, waaronder werving, conceptontwikkeling, onderhouden van contact met deelnemers, het vinden van een locatie, beheer van sociale media en nog veel meer

Smooth operation

Compleet en gefaciliteerd programma of evenement

THRIVE netwerk

Door de samenwerking met ons aan te gaan, krijg je toegang tot het THRIVE netwerk

“THRIVE heeft dé spark om getalenteerde studenten een extra boost te geven bij de ontwikkeling van ideeën en projecten met impact. Onze studenten zijn enorm enthousiast over de THRIVE events, waarbij ze naast bruikbare tools en support, ook nog eens toegang krijgen tot een enorm netwerk van experts en professionals. Wij werken met onze talentprogramma’s daarom graag samen met THRIVE!”

Meer weten?

Wij zijn erg benieuwd. Kom in contact om de mogelijkheden te verkennen!