THRIVE Institute

Impact maken tijdens je studie

Wij staan, samen met vooraanstaande bedrijven, continu op de uitkijk voor talent dat de wereld mooier wil maken. Ben jij een student(e) en besef en geloof jij dat het anders moet, maar heb je het nog niet scherp welke rol jij hier zelf in kunt spelen? Dat is niet gek. Onze programma’s voor (WO/MBO/HBO) studenten helpen je bij deze zoektocht. Samen komen we erachter waar jouw krachten uitblinken in de wereld van de betekeniseconomie. Klaar om samen de wereld te bestormen?

Live kansen

PEE-C

Maak kennis met de denkers en doeners van de betekeniseconomie. In de Purpose Economy E-Course (PEE-C) leer je over bedrijfsconcepten binnen de betekeniseconomie en hoe deze bedrijven impact maken. Schrijf je vandaag nog in en neem een kijkje naar hoe impactondernemen werkt in de praktijk via interactieve video’s.


Stage bij THRIVE

Ben jij opzoek naar een uitdagende stage bij een organisatie met een impact first doelstelling? Ben jij een denker én een doener met een passie voor complexe maatschappelijke vraagstukken? Dan ben jij echte THRIVER! Lees hieronder meer over de openstaande (meewerk)stage Innovation Program Management bij THRIVE!

Missie

Als student sta je aan het startschot van jouw carrière. Je wilt een mooie carrière, maar hierbij ook het goede doen voor de wereld. Dit vind je misschien nog wel belangrijker dan alleen geld verdienen. Jij bent niet de enige student die dit geloof en besef heeft. Met deze ambitie en leergierigheid vorm jij de generatie van impact talent. Om hierin je plek te vinden, heb je aanvullende programma’s nodig op wat jij nu leert tijdens jouw studie. Hiervoor moet je bij THRIVE zijn.

Waarom THRIVE

Nieuw netwerk van mede changemakers 

Skills die je helpen om je hele carrièrre lang het verschil te maken 

 

Impactvolle ambities veranderen in daadkrachtige acties

Onze partners

Hij ging jou voor

“The Rotterdam100 made me realize that everyone can exceed the limits of what you thought you could achieve as a human. To do something far beyond that and with that, discovering your true potential. The best part is that you will be able to share this experience with many others like-minded people”

Wil je meer weten?
Neem contact op!