THRIVE InstituteMeewerkstage

Projectmanagement

Tijdens deze meewerkstage krijg je de kans om betrokken te zijn bij diverse projecten. In deze projecten werk je nauw samen met andere THRIVERS. Je bent je verantwoordelijk voor het coördineren van projectactiviteiten, het bewaken van de voortgang van het project en je fantaseert mee over hoe we (strategisch) het programma naar een hoger niveau kunnen tillen. De partners waarmee je in de programma’s werkt zijn divers: van sociaal ondernemers tot aan internationale (netwerk)organisaties.

THRIVE is een denk- en doetank die zich richt op het ontdekken, analyseren en het boosten van innovatieve ideeën voor een nieuwe economie, waar positieve maatschappelijke impact het doel is. Steeds meer organisaties, overheidsinstellingen en universiteiten bewegen deze kant op. Het is onze ambitie om hen hierin te ondersteunen met de juiste kennis, energie en inspiratie. Gedreven door de overtuiging dat kennis het belangrijkste ingrediënt is voor innovatie met impact ontwikkelen wij hiervoor programma’s en initiatieven. 

Zo ziet jouw dag eruit

Geen dag is hetzelfde bij THRIVE. Naast je eigen project(en), nemen we je mee in het werk van de THRIVERS; je gaat mee naar afspraken met partners, rent mee op toffe events en helpt mee bij het geven van trainingen en workshops. Een andere dag help je weer mee met het schrijven van een impactrapportage of verwerk je interviews. Je werkt in een dynamische omgeving met de mogelijkheid om met veel verschillende soorten opdrachtgevers te werken.Dit ben jij

 Je bent organisatorisch sterk en kunt verantwoordelijkheid dragen. Natuurlijk ben je een beetje nieuwsgierig en leer je graag, maar je bent ook hands-on als mensen op je rekenen. Praktische wijsheid noemen wij dat.

Je beschikt over een studenten OV en je stageperiode duur minimaal 5 maanden en betreft 32-40u per week. Op het moment van stagelopen ben je een 3e/4e jaars hbo/wo student en gedurende de stage sta je ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling.   

Je hebt zin om ongelofelijk veel te leren en te doen door te leren van experts in het maken van impact. 

Dit ga je doen

 • Je coördineert projectactiviteiten en helpt mee projectdoelstellingen te halen. Obstakels zie je als uitdagingen en die gaan we fixen.
 • Zowel binnen het team als met externen communiceer je over voortgang. Wij zijn gek op stakeholdermanagement.
 • Je ontwikkelt communicatiemateriaal, werkvormen en presentaties. En wij leren je de tips & tricks.
 • Je helpt mee bij het organiseren van events en workshops. Bij overheden, bedrijven, scholen en universiteiten.
 • Je schrijft en denkt inhoudelijk mee op (impact)rapportage. We kunnen niet wachten op jouw geniale input.

Dit wil jij

 • Een stimulerende omgeving waar je leert grip te krijgen op hectische situaties en hoe impactvolle ambities om te zetten in actie.
 • De mogelijkheid om waardevolle ervaringen op te doen in programma’s en projecten.
 • Uitbreiding van je netwerk door samenwerkingen en events van THRIVE met het bedrijfsleven, sociaal ondernemers, overheid en wetenschap.
 • Een dynamische werkomgeving in het CIC-kantoor in hartje Rotterdam (Groothandelsgebouw) met koffie, thee, snacks en lunch in overvloed.
 • Begeleiding en ondersteuning door THRIVE in je persoonlijke ontwikkeling binnen je stage.
 • Een marktconforme stagevergoeding.

Enthousiast?

Stuur dan je CV en motivatie naar Myra via keunen@thriveinstitute.nl en we maken snel kennis!

 Als je vragen hebt over de sollicitatie, dan is Myra bereikbaar op +316 48 20 87 67.   

 

 

 Denk je dat je hier niet helemaal aan voldoet, maar ben je wel heel tof? 

Stuur alsnog je sollicitatie door! Als denktank zijn we altijd benieuwd naar jou. Jouw talenten kunnen altijd benut worden om mooie dingen te doen!