THRIVE Institute

Meewerkstage

Wereldverbeteraar

Wil jij de wereld een beetje beter maken? En ben je op zoek naar een uitdagende stage? Wij zoeken een denker en een doener die affiniteit heeft met het oplossen van maatschappelijke vraagstukken. Misschien zie jij wel een plek voor jezelf weggelegd bij THRIVE, maar staat er op het moment geen passende stage vacature voor jou bij. Geen zorg! 

Als denktank zijn we altijd benieuwd naar jou. Jouw talenten kunnen altijd benut worden om de wereld een beetje beter te maken. Misschien heb je binnen of buiten onze centrale thema’s een ambitie die je graag bij ons realiseert. Verras ons

Neem contact op met Myra om te kijken naar jouw mogelijkheden bij THRIVE Institute. Stuur je CV en motivatie naar keunen@thriveinstitute, dan doen we snel een bakkie.

Dit ben jij

Je beschikt over een studenten OV en je stageperiode duur minimaal 5 maanden en betreft 32-40u per week. Op het moment van stagelopen ben je een 3e/4e jaars hbo/wo student en gedurende de stage sta je ingeschreven bij een Nederlandse onderwijsinstelling.  

 

 

Over ons

Wij zijn een denk- en doetank die zich richt op het ontdekken, analyseren en het boosten van innovatieve ideeën voor een nieuwe economie. Een economie waar niet alleen winstmaximalisatie het doel is, maar waar we ook werken aan positieve maatschappelijke veranderingen. Een richting waar steeds meer organisaties, overheidsinstellingen en universiteiten naartoe bewegen. Het is onze ambitie om hen hierin te ondersteunen met de juiste facilitering in kennis, energie en inspiratie. Gedreven door de overtuiging dat kennis het hoofdingrediënt is voor innovatie met impact, bieden wij hierin leerprogramma’s en innovatieprojecten die draaien om leren én doen. 

In onze leerprogramma’s leren deelnemers en gaan zij aan de slag met relevante (wetenschappelijke) kennis, vaardigheden, mensen en tools om maximale impact te bereiken. Buiten het leren om verbinden wij relevante en verrassende stakeholders met elkaar, vertalen wij kennis naar de juiste plek en bieden wij werkmethodes om proactief en duurzaam innovaties te realiseren.