THRIVE Institute

Zie jij jezelf ook als THRIVER?

We merken dat de urgentie op het gebied van het maken van een positieve impact steeds meer stijgt. Daarom staan wij altijd op de uitkijk voor talent dat mee wilt werken op onze projecten met inhoud én oog op de toekomst. 

Zie jij jezelf hier ook aan meewerken? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures. Staat er geen passende vacature voor jou bij? Neem dan alsnog contact op. Wij zijn altijd benieuwd naar jou, dus maken heel graag eens kennis onder het genot van een Rotterdams bakkie! 

Projectmanagement stage

Als stagiaire Projectmanagement krijg je de mogelijkheid om je zelfstandig te ontwikkelen en een echte pro te worden op het gebied van project management. Leer om zelf een project te managen, te coördineren, onderhoud contact met verschillende stakeholders en werk samen met verschillende grote organisaties. Leer door te doen!

Wereldverbeteraar stage

Vraag je je wel eens af hoe brede waarden geïntegreerd kunnen worden in beleidsplannen? Of ben je nieuwsgierig hoe je een Theory of Change ontwikkelt? Wij zoeken een denker en doener die breed inzetbaar is en wil leren over de verschillende kanten van impact maken, meten en managen.

Zit er niks voor je bij, maar zie jij jezelf wel als THRIVER?

Kom in contact om de mogelijkheden te verkennen!